KANCELARIJSKI KONTEJNERI

Rešite problem kancelarijskog prostora – kancelarijski kontejneri kvalitetne izrade koji odgovaraju svim profesijama i načinima rada.

Ekonomik kancelarijski kontejneri su mobilni i lako se prilagođavaju svim potrebama. Važan su deo poslovanja svim profesijama koje su dinamične i nisu vezane isključivo za jedno mesto, a potreba za uređenim, zatvorenim prostorom postoji. U najvećoj meri, ovaj tip kontejnera služi za gradilišta, ali se mogu koristiti i u svim drugim prilikama na osnovu potreba samog klijenta.

Mogućnost izrade posebnih Ekonomik Kontejnera prema vašim zahtevima i zamislima.

OSNOVNI MODELI

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

 • PVC ulazna vrata 1,00 x 2,00 m
 • PVC pregradna vrata 0,70 x 2,00 m
 • PVC prozor 1,00 x 1,20 m
 • PVC prozor 0,60 x 0,60 m
 • 2 – 3 kom. duple utičnice
 • 1 kom. obična OG utičnica za klimu
 • 1 kom. prekidač
 • 1 kom razvodna tabla sa osiguračima i FID sklopkom
 • Sanitarije:
  • WC šolja sa vodokotlićem
  • Lavabo sa baterijom
  • Protočni bojler
 • 32A UKU UTO industrijski priključak za struju
 • Pod završno: Laminat

SPOJENI MODELI

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

 • Oprema kontejnera po dogovoru sa klijentom

U kojim dimenzijama dolaze kontejneri kancelarije?

U okvirima naše ponude nalaze se kontejneri kancelarije različitih dimenzija, od manjih do veoma velikih. Dostupne dimenzije su 6×2,40m, 6×4,80m, 6×7,20m, 7×2,40m, 7×7,20m, 7x12m. Shodno potrebama i raspoloživom prostoru, možete odabrati odgovarajući kancelarijski prostor. Pored toga, u svakom trenutku omogućeno je i projektovanje prostora posebno dizajniranog prema nameni, potrebama i zahtevima koje klijent ima. 

Oprema koju poseduju kancelarijski kontejneri za gradilišta

Najvećim delom, mobilni, kancelarijski kontejneri potrebni su kao kontejneri za gradilišta, kao privremeni prostor za rad, bilo za gradilišne radnike, građevnice, arhitekte. U tom pogledu veoma je važno da se kontejneri mogu prilagoditi vrsti i potrebama posla, što kancelarijski kontejneri za gradilišta iz naše ponude podržavaju. 

Osnovna oprema podrazumeva priključke za elektro i vodovodnu instalaciju, utičnice i prekidače, PVC stolariju, dok se svemu tome može dodati i oprema prema željama, poput: klima, radijatora, roletni… Ekonomik kancelarijski kontejneri dolaze sa (sanitarni model) i bez toaleta, što ih čini upotrebljivim u svim poslovnim prilikama. Činjenica da nudimo i kancelarijske kontejnere sa toaletom utiče na to da se mogu koristiti dugoročno, bez potrebe traženja objekata druge vrste. 

Šta je potrebno za postavljanje kancelarijskih kontejnera?

Nakon odabira odgovarajućeg kontejnera za poslovnu namenu, vaš posao se skoro završava. Važno je da pre postavljanja obezbedite tvrdu podlogu na kojoj će se kontejner naći i priključke za elektro i vodovodnu instalaciju. Sam prevoz i montaža su deo našeg posla.

U svakom momentu naš tim je dostupan za prevoz kontejnera na navedenu adresu i potpunu montažu objekta. Nakon montaže dobijate ključ u ruke i spreman kontejner za korišćenje, tj. rad. 

U najvećem broju slučajeva, nisu potrebne posebne dozvole za postavljanje kancelarijskih kontejnera, pa ih ovo čini najboljim i najbržim rešenjem kako bi se stupilo u rad bez dodatnih komplikacija i gubljenja vremena.
Garancija na kvalitet i mogućnost iznajmljivanja

Svi Ekonomik kontejneri poseduju garanciju u trajanju od dve godine. Ovo je period duži nego što je potrebno da se uverite u kvalitet u dugovečnost materijala koji se koriste za izradu kontejnera, kao i u kvalitet same izrade i montaže. Kao vodeći proizvođači kontejnera različitih namena na Balkanu, sigurni smo da ćete od prvog dana korišćenja biti zadovoljni našim rešenjima.


Mi smo tu da radimo za vas. Za više informacija o modelima, izradi i cenama kancelarijskih kontejnera, pozovite nas na istaknute brojeve telefona ili nas kontaktirajte putem e-mail adrese. 

Svi izloženi kontejneri su modularni i fleksibilnih dimenzija.
Niste našli odgovarajući kontejner? Kontaktirajte nas sa zahtevom i mi ćemo vam poslati odgovarajuću ponudu.

Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri.