SANITARNI KONTEJNERI

Mobilni sanitarni sistem vrhunskog kvaliteta i brze dostave čeka vas kod nas! Rešite problem higijene i čistoće već sada.

Mobilni toaleti su odavno u upotrebi i to ne samo na gradilištima ili u uslovima koji ne dozvoljavaju izgradnju regularnih toaleta i kupatila. Moderno, prijatno i funkcionalno rešenje vam nudimo u svakom trenutku i to prema tipu namene koja vam odgovara.

TOALET

CENA: 1.600,00€ + PDV

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

 • PVC ulazna vrata 0,70 x 2,00 m
 • PVC prozor 0,60 x 0,60 m
 • LED rasveta
 • 1 kom. duple utičnice
 • 1 kom. prekidač
 • Razvodna tabla sa osiguračima i FID sklopkom
 • Sanitarije:
  • 1 kom. WC šolja sa vodokotlićem
  • 1 kom. Lavabo sa baterijom
  • 1 kom. Protočni bojler
 • 32A UKU UTO industrijski priključak za struju
 • Pod završno: PVC pod
 • Boja: RAL 9002
 • SANITARNI MODELI

  Cena na upit

  *Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

  • Oprema po dogovoru sa klijentom

  Koji sanitarni kontejneri su dostupni?

  Ekonomik kontejneri za sanitarnu upotrebu zadovoljavaju većinu potreba već pri osnovnoj ponudi. U svakom momentu, pored osnovnih modela, postoji mogućnost izrade kontejnera prema posebnim potrebama i zahtevima koje nam predstavite.

  U ponudi se nalaze toaleti koji se postavljaju na gradilištima, parkovima, velikim halama, ali se mogu koristiti i u privatnim uslovima, poput određenih placeva i terena izvan grada. U ponudi su sanitarni kontejneri sa 5 tuš kabina, kontejneri sa 5 WC kabina, dimenzija 6×2,40m. Pored ovoga, dostupni su i kombinovani modeli istih dimenzija koji pridružuju WC i tuš kabine u jednom kontejneru. U najvećoj meri, svi problemi sanitarnog karaktera rešavaju se uspešno ponudom koja je stalna u okviru našeg poslovanja.

  Sanitarni kontejneri: cena i postavljanje

  Cena sanitarnih kontejnera zavisi od samog modela, opreme i veličine kontejnera. Slanjem upita u odeljku sajta određenom za pitanja dobićete sve informacije u najkraćem roku. U okviru ove opcije možete predstaviti i posebne potrebe i zamisli kako je važno da sanitarni kontejneri izgledaju i šta da poseduju, a pored odgovora o projektu, fomiraćemo i cenu koja će za njega važiti.

  Nakon odabira potrebnog modela, vaš deo posla je obezbeđivanje terena za njihovo postavljanje, kao i priključaka za instalacije i odvode. Prevoz i montaža su deo naših zaduženja. Naš tim pobrinuće se da sanitarni kontejneri budu uredno postavljeni i priključeni na potrebne instalacije i odvode, tako da kada dobijete ključ u ruke odmah mogu da se koriste.

  Oprema koju poseduju sanitarni kontejneri

  Poput svih modela ekonomik kontejnera i sanitarni poseduju razvodnu tablu, priključke za elektro i vodovodnu instalaciju, utičnice i prekidače. Ono što je najvažnije jeste da sanitarni kontejneri dolaze sasvom sanitarnom opremom koja je potrebna prema potraživanju modela. Zato je nakon postavljanja moguće korišćenje odmah. Kontejneri za sanitarnu upotrebu opremljeni su materijalima koji su laki za održavanje, što je bitan faktor u korišćenju ovog modela kontejnera.

  Pored celokupne potrebne opreme, sanitarni kontejneri poseduju i garanciju na dve godine. U ovom periodu ćete se uveriti u kvalitet izrade i materijala, te dugovečnost ekonomik kontejnera. Bilo da ih koristite privremeno ili trajno, zadvoljstvo saradnjom će vladati sa obe strane. 

  Imate nedoumice? Želite da saznate još informacija o sanitarnim kontejnerima? Kontaktirajte nas i u najbržem roku pronaći ćemo rešenje koje vam odgovara.
  Svi izloženi kontejneri su modularni i fleksibilnih dimenzija.
  Niste našli odgovarajući kontejner? Kontaktirajte nas sa zahtevom i mi ćemo vam poslati odgovarajuću ponudu.

  Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri.