MAGACINSKI KONTEJNERI

Skladištite brzo i lako. Ekonomik magacinski kontejneri pružaju vam najbrže i najefikasnije rešenje za skladištenje svih vrsta materijala i robe.

U zavisnosti od profesije kojom se bavite razlikuju se potrebe za skladištenjem i čuvanjem robe, materijala, alata… Čest problem jeste prostor koji se koristi kao skladište, ostava ili magacin. Kontejneri iskorišćeni u ove svrhe predstavljaju najekonomičnije i rešenje u trenutku. Bilo da vam je potreban prostor ovih namena privremeno ili na duži period opcija su o kojoj je važno razmisliti.

MAGACINSKI MODELI

CENA: 2.500,00€ - 6.000,00€ + PDV

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

  • Čelična varena
    dvokrilna ulazna vrata 2,15 x 2,35m
  • 1 – 3  kom. duple utičnice
  • 1 kom. prekidač
  • 1 kom razvodna tabla sa osiguračima i FID sklopkom
  • 32A UKU UTO industrijski priključak za struju
  • Pod završno: PVC pod
  • Boja: RAL 9002

Kako se dopremaju i postavljaju magacinski kontejneri?

Kada odlučite koji model kontejnera odgovara vašim potrebama, naš tim nasavlja dalji proces do konačnog predavanja ključa u ruke. Specijalno obučen, naš tim prevozi do vas kontejnere i montira ih. Montaža je moguća na različitim tipovima terena. Ono što je potrebno unapred pripremiti jesu tvrda podloga i priključci za električnu energiju. U ovom  procesu vaše je isključivo da odaberete koji magacinski kontejneri odgovaraju vašem gradilištu, skladištu, samom poslu.

Kojih su dimenzija skladišni kontejneri?

Osnovni model koji nudimo dimenzija je 6×2,40×2,70m. Skladišni kontejneri ove dimenzije napravljeni su od jedne prostorije, sa utičnicama, prekidačem i razvodnom tablom te mogu služiti i kao kancelarije i kontejneri za smeštaj i odmor radnika npr. Izrađeni su od kvalitetnih, izdržljivih i dugovečnih materijala uz čelična vrata koja garantuju sigurnost.


Mogućnost prilagođavanja kontejnera za skladištenje posebnim potrebama klijenta uvek postoji. Osim drugačijih dimenzija, skladišni kontejneri se mogu izdeliti unutra po prostorijama kada vam je takav magacinski prostor potreban.

Za šta se mogu koristiti magacinski kontejneri?

Skladištenje svake vrste prestaje da bude problem uz eko kontejnere. Mogu se koristiti na gradilištima (pogledajte i druge opcije građevinskih kontejnera koje imamo u ponudi) za sigurno čuvanje materijala i alata, u svim gazdinstvima, profesijama, ali i kao pomorski magacini za čuvanje i obezbeđivanje robe svih vrsta tokom prevoza.

Zašto su Ekonomik magacinski kontejneri najbolji izbor?

Mi smo vodeći proizvođač kontejnera svih namena na Balkanu. Kvalitet je imperativ u našem radu, zbog čega su svi Ekonomik kontejneri dugog veka. Prilikom kupovine dobijate garanciju na dve godine, ali se kontejneri bez obzira na namenu, mogu koristiti jako dugo. 
Prestanite da razmišljate i brinete o sigurnom skladištenju. Kontaktirajte nas već danas i rešite sve nedoumice koje ste imali u vezi sa magacinskim kontejnerima i njihovim poručivanjem.

Svi izloženi kontejneri su modularni i fleksibilnih dimenzija.
Niste našli odgovarajući kontejneri? Kontaktirajte nas sa zahtevom i mi ćemo vam poslati odgovarajuću ponudu.

Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri.