MONTAŽNI KONTEJNERI

Modularni sistem kontejnera obezbeđuje mogućnost izgradnje kompleksa. Rešite sve probleme smeštajnih ili poslovnih kapaciteta uz našu pomoć.

Izgradnja većih kompleksa i rešavanje potrebe veće kvadrature koja je izdeljena po posebnim kućama ili spratovima, više nije komplikovana i ne zahteva previše vremena. Modularni kontejneri pružaju rešenje bilo da vam je potreban kancelarijski, skladišni ili stambeni prostor.

MONTAŽNE GARAŽE

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

  • Oprema po dogovoru sa klijentom

POP-UP KONTEJNERI

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

  • Oprema po dogovoru sa klijentom

KONTEJNERSKA NASELJA

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

  • Oprema po dogovoru sa klijentom

Montažni kontejneri – rešenje za sve

Montažni kontejneri idealno su rešenje za veće prostore. Savršeno se uklapaju jedni sa drugima, formirajući kvalitetnu i perfektno funkcionalnu celinu. Mogućnost montaže kontejnera posebno je važna i odgovarajuća u profesijama koje zahtevaju rad na terenima: gradilišta, stovarišta, pogranični i granični prelazi. 

Spajanje više kontejnera, jednog pored drugog, jedan iznad drugog, formira se oblik zgrade koji pruža potrebne uslove za rad i kvalitetno obavljanje poslova. Pored spajanja kontejnera, u svakom momentu je dostupna mogućnost postavljanja montažnog stepeništa za spajanje formiranih spratova.

Osim u svrhe poslovanja i rada, montažni kontejneri su dostupni i za privatnu upotrebu, odnosno formiranje celinu u svrhu stanovanja, života, te konstruisanja stambenih jedinica i vikendica.

Modularni kontejneri za stanovanje – moderno rešenje životnog prostora

Savremeni način života u određenim trenucima zahteva brzo, efikasno i potpuno funkcionalno rešenje kada je stambeni prostor u pitanju. Posebno se to odnosi na segment odmora i stvaranja oaze mira van gradske buke, vreve i svih postojeći obaveza. Modularni kontejneri za stanovanje su najbolje rešenje za savremenog čoveka. Bilo da se radi o privremenom ili trajnom domu, o vikendici, kući koja se povremeno posećuje, modularni kontejneri pružaju zadovoljenje svih potreba.

Moderan izgled, mogućnost osmišljavanja prostora prema sopstvenim zamislima, sva potrebna oprema za funkcionalan život, prilagođavanje izgleda okolini, čini da u momentu imate mogućnost da stvorite svoj životni prostor perfektnim.

Bilo da ih koristite privremeno ili trajno, modularni kontejneri za stanovanje odlikuju se dugovečnošću. Kvalitetna izrada, najbolji materijali, brza i efikasna usluga, učinila je da budemo vodeći proizvođači kontejnera na Balkanu. Garancija na kontejnere u trajanju od dve godine uveriće vas u naš kvalitet, dok će sam proizvod kroz godine potvrditi uspešnu i zadovoljnu saradnju.
Koji modeli su dostupni?
U okviru naše stalne ponude pronaći ćete montažne garaže različitih dimenzija, unapred pripremljena kontejnerska naselja sa svom potrebnom opremom za stanovanje, kao i pop up kontejnere manjih i većih dimenzija. Kao i kod ostalih modela, tako je i ovog puta moguće osmišljavanje posebnog tipa kontejnera, prema vašim potrebama.

Kako se modularni kontejneri postavljaju?

Nakon odabira montažnih kontejnera, modela, kao i kompleksa koji želite, bitno je da pre dostavljanja pripremite teren na koji se postavljaju. Važno je da posedujete tvrdu podlogu, kao i priključke za vodovodnu i elektro instalaciju. Van toga je sve ostalo naš posao. Prevoz i montažu prepustite posebno obučenom timu koji je spreman da svoj zadatak izvrši i na naizgled nepristupačnim terenima. Nakon montaže dobijate ključ u ruke i sve je spremno za korišćenje.

Kontejneri poseduju svu potrebnu opremu. Priključke za instalacije, razvodnu tablu, PVC stolariju, prekidače i različite tipove utičnice. Van toga možete prirodati opremu prema svojim zamislima i željama, te samim potrebama i nameni kontejnera.

Zanima vas ostatak naše ponude? Sve infromacije može pronaći na sajtu o modelima kontejnera, opremi i montaži, kao i dostupnosti. Dodatne informacije dobićete pozivom na broj telefona ili putem naše e-mail adrese. Čekamo vas da se pridružite hiljadama naših zadovoljnih klijenata.
Svi izloženi kontejneri su modularni i fleksibilnih dimenzija.
Niste našli odgovarajući kontejneri? Kontaktirajte nas sa zahtevom i mi ćemo vam poslati odgovarajuću ponudu.

Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri.