KONTEJNERI ZA STANOVANJE I VIKENDICE

Privremeni ili trajni – stambeni prostor je na nekoliko koraka od vas u najboljoj izradi. Saznajte zašto su stambeni kontejneri uvek odličan izbor!

Kontejneri se neretko povezuju sa kancelarijskim, sanitarnim ili magacinskim prostorom. Međutim, glavni i poseban deo njihove izrade odnosi se na osmišljavanje i izradu kontejnera namenjenih za boravak ili kompletan život u njima. Materijali od kojih su izrađeni, osnovna i dodatna oprema, nacrt izgleda, omogućavaju da se koriste kao kuća za odmor ili dugoročno stanovanje.

OSNOVNI MODELI

CENA: 4.100,00€ - 6.800,00€ + PDV

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

 • PVC ulazna vrata 1,00 x 2,00 m
 • PVC pregradna vrata 0,70 x 2,00 m
 • PVC prozor 1,00 x 1,20 m
 • PVC prozor 0,60 x 0,60 m
 • LED rasveta
 • 3 – 5 kom. duple utičnice
 • 1 kom. obična OG utičnica za klimu
 • 2 kom. prekidač
 • 1 kom razvodna tabla sa osiguračima i FID sklopkom
 •  Sanitarije:
  • 1 kom. Tuš kabina sa baterijom 
  • 1 kom. WC šolja sa vodokotlićem
  • 1 kom. Lavabo sa baterijom
  • 1 kom. Bojler
 • 32A UKU UTO industrijski priključak za struju
 • Pod: Laminat, dok je u sanitarnom delu PVC pod
 • Boja: RAL 9002

SPOJENI MODELI

Cena na upit

*Cena kontejnera je bez uračunatog PDV-a i transporta. Montaža je uključena na teritoriji Srbije.

 • Oprema kontejnera po dogovoru sa klijentom

Koji stambeni kontejneri su dostupni?

Vaše potrebe, želje i zamisli nedvosmisleno će biti ispunjeni uz Ekonomik kontejnere. 

U osnovnoj ponudi nalaze se stambeni kontejneri različitih namena u okvirima stanovanja, kontejneri kuće i kontejneri vikendice, odnosno montažne vikendice. Već ovakva raspodela modela pokazuje da se mogu postaviti na najrazličitijim terenima. 

Pored osnovne ponude modela, u svakom trenutku dostupno je i projektovanje kontejnera za stanovanje prema vašim zamislima. Izrada je moguća prema kvadraturi koju želite i/ili prema broju prostorija koje su vam potrebne. Pre samog odabira, možete osmisliti poseban projekat za potreban stambeni kontejner koji će vam biti isporučen i montiran na mestu koje ste pripremili za njega.

Koju opremu poseduju moderni kontejneri za stanovanje?

Stambeni kontejneri prate sve potrebe modernog i savremenog života. 

Od izgleda, mogućnosti, do opreme koju poseduju u svom sklopu. Osnovna oprema jesu PVC stolarija, utičnice (više tipova), priključci za vodovodnu i elektro instalaciju, kao i razvodnu tablu. Svemu ovome se može dodatni i posebna oprema.

Dodatna oprema podrazumeva postavljanje klima uređaja ili inverter klima, panelnih radijatora, komarnika i roletni, rešetki na prozorima i vratima, kao i nadstrešnica, te dodavanja samog trema. Ovakvim projektovanjem i pridruživanjem opreme, od stambenog kontejnera za vas pravimo savremenu, prijatnu i udobnu oazu za život i odmor.

Na koji način se postavljaju stambeni kontejneri?

Vaša briga je isključivo biranje kontejnera koji će odgovarati svim vašim zahtevima i samoj volji. Sve ostalo je naš posao. Prevoz i montažu vrši specijalno obučen tim koji u najkraćem roku i na najrazličitijim terenima postavlja kontejnere i predaje vam ključ u ruke. Vaše je uređivanje enterijera, okoline i priprema za potpuno uživanje. 

Važno je da imate pripremljenu tvrdu podlogu za postavljanje i osiguravanje kontejnera, te priključke za vodovodnu i elektri instalaciju.

Poseduju li kontejneri za stanovanje garanciju?

Svi modeli Ekonomik kontejnera, kako dostupni, tako i pravljeni po meri, poseduju granaciju od dve godine. Ovo je period koji je više nego dovoljan da se uverite u kvalitet izrade i dugovečnost naših proizvoda. 

Bilo da su u pitanju kontejneri kuće, kontejneri vikendice, bilo koji tip stambenih jedinica, mogu se koristiti privremeno ili dugoročno bez smetnji i brige. Kao vodeći proizvođač kontejnera na području Balkana, garantujemo kvalitet materijala i svog kompletnog rada, što potvrđuje i hiljade zadovoljnih klijenata.

Želite da stvorite savršen dom ili objekat za odmor i beg od svakodnevnice? Kontaktirajte nas putem e-mail adrese ili brojem telefona, imamo pravu ponudu za vas! Prenos i montaža kontejnera deo je naše usluge. Posebno obučen tim dolazi sa kontejnerima i postavlja ih u rekordnom roku na najrazličitijim terenima. Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri. Želite više informacija? Kontaktirajte nas i saznajte sve u jednom danu.
Svi izloženi kontejneri su modularni i fleksibilnih dimenzija.
Niste našli odgovarajući kontejner? Kontaktirajte nas sa zahtevom i mi ćemo vam poslati odgovarajuću ponudu.

Osim kancelarija i ovog tipa eko kontejnera, dostupni su i sanitarni i magacinski kontejneri.